Biografi

fri trycksakerRedan från början kom många uppdrag att handla om formgivning inom områden som hälsa, miljö och etik. En av anledningarna är att Södermanlands läns landsting varit en viktig uppdragsgivare, en annan är att dessa områden alltid legat mig varmt om hjärtat. Parallellt med formgivningsuppdragen har kalligrafin och hantverket kring skrivande och bokstäver alltid varit närvarande, såväl i form av uppdrag som diplom, tavlor och inbjudningar, som i form av kurs- och cirkelledning.

Innan jag startade företaget arbetade jag med trycksaker på olika sätt. Sedan 1985 har jag arbetat på Arkitektkopia, Bonniers Grafiska Industrier, Ericsson Telecom Graphic Design inhouse samt på ett par reklambyråer. Jag har också gått utbildningar såsom Forsbergs skola, Berghs School of Communication, Skrivskolan i Stockholm samt Kalligrafi/grafisk gestaltning för Lasse Laurentii. Om du vill kan du läsa mer under rubriken CV.

Idag åtar jag mig formgivningsuppdrag för kunder såväl i Nyköpingsområdet som på nationell nivå. Det spelar ingen roll om uppdraget är litet eller stort – det är ändå lika viktigt att göra ett gott jobb. Jag tar mig alltid tid att lyssna och arbetar för att hålla en hög servicegrad både till vana och ovana trycksaksköpare.

Dä ä mitt liv2.jpg

Annonser